Wat een passie voor bier kan doen.

Vinnie Michiels, geboren te Antwerpen, was op jonge leeftijd al veel met bier bezig. De liefde ervoor heeft hij geërfd van zijn grootouders en nonkel, die zelf brouwers waren. Vinnie begon zo als hobbybrouwer te experimenteren in zijn keuken, ging opleidingen volgen en heeft veel opzoekwerk gedaan om zoveel mogelijk informatie te vergaren over wat bier is, wat er allemaal in zit, hoe het brouwproces verloopt enzovoort. 

 

In 2014 bracht Vinnie voor de eerste keer zijn bier, Désir, op de markt. Het werd zeer goed onthaald en werd verkocht in verschillende Antwerpse café's. Wegens tijdsgebrek  is hij toen gestopt, maar zijn liefde voor bier bleef altijd bestaan. Nu, vier jaar later, lanceert hij Désir opnieuw, met een verbeterd recept. Binnenkort zal hij ook een quadrupel lanceren. Wat dat bier juist zal inhouden, is voorlopig nog geheim. Een aspect mag al wel verklapt worden: het zal een personage zijn dat nauw aan Désirs hart ligt. 

 

Brouwerij Michiels wil streven naar gebalanceerde speciaalbieren met de juiste toetsen en smaken in Belgische stijl. Hij streeft naar kwaliteit, met ambacht en liefde voor het product.